Selasa, 01 Oktober 2013

74 #Recipe and Postcards


Ini adalah postcard dari teman saya Anne. Karena sekarang saya hanya bekerja di klinik saya mempunyai banyak waktu luang di waktu weekend sehingga saya sering merasa bosan. Saya menulis hal tersebut di profil web postcrossing, saya berharap mungkin teman postcrossing saya mempunyai hal yang menarik yang dilakukan waktu weekend.


Saya senang sekali karena Anne mengirimkan resep keluarga favoritnya kepada saya. Ini adalah resep dari Finland :)

Karelian Stew  
•300 g Beef chuck
•300 g pork shoulder
•300 g stewing lamb or mutton
•2-3 onions
•1 1/2 tsp salt
•8 whole grains of allspice
•Water

This Step 
Cut the meat into cubes (4x4 cm).
There is no need to remove small bones.
Set the meat and coarsely chopped onions in layers in a casserole or a cooking pot, seasoning each layer with salt and allspice.
Add enough water to almost cover the meat.
Cook without a cover at a moderate temperature, 175 °C, for 2.5 -3 hours.
Cover the pot towards the end of the cooking time.
Serve with mashed potato, boiled swedes (rutabagas) and lingonberry purée."

Rasanya maknyus lo :)


Tidak ada komentar:

Poskan Komentar